Tiden går...

Hej alla.. Nu är jag här igen! Det har varit dåligt med att skriva i sommar men varken jag eller sommaren har varit på topp. Känner mig som en gammal coca-cola som blivit glömd i kylskåpet i husvagnen, alltså väldigt avslagen.
Tänk att det redan är Augusti...
Mina besök på hälsocentralen en gång i veckan fortsätter men det ger ingenting, besöken på kirurgen ger ingenting och när jag ringde neurologen fick jag vet att jag inte var inskriven där längre.. Så med den lilla energi som finns kvar får jag nu börja om från början, när min läkare väl är tillbaka från semestern.
Så en kort sammafattning är att sommaren varit förjävlig! Jag har till och med fått gå på morfintabletter av och till och det hör verkligen inte till vanligheten att jag behöver ta sådana starka tabletter.

Idag toppar vi måendet med att ligga i hög feber och vara allmänt kass, när jag skulle träffat 2 tjejer på intervjuer för extrapersonal, men det fick vi boka om.. Lyckligtvis kunde de göra det utan problem.
Orkar inte ens sitta i stolen utan har fått resignera till horisontalläge i sängen där jag sover och sover och sover. Gör nu en kraftansträngning med hjälp av en kopp kaffe så vi kan komma tillbaka på banan här på bloggen igen.
Kan inte helt förstå att MS kan spela ut sina kort som den vill och känner.. Har dragit på den här skiten i ca 25år tid och nu lever den rövare som ALDRIG förr! Jag undrar när det ska ge sig, så att jag får lite lugn och ro igen och vara mitt positiva glada jag som jag alltid annars är.

Mitt i denna kassa sommar, tog jag mig äntligen för att gå till optikern för att införskaffa ett par nya glasögon. När jag gled in för att hämta dem var det något som inte riktigt stämde, då hade gjort ena glaset för starkt, så jag såg inget alls, då fick vi göra om och göra rätt.. För att sedan ännu en gång få besked om att de är klara och i regnrusk gå ner på stan för att hämta dem, igen.
Då var glaset korrigerat, då skulle det "bara" vara att fixa till böjen bakom öronen...Vilket tjejen i fråga tyvärr inte klarade av så när jag gick hem gled glasögonen ner hela tiden vilket då ledde till att jag en annan dag tog mig ner för att få dem ordentligen justerade... Var det klart nu då? Nej... Kunde inte läsa ordentligt med dem så jag fick gå tillbaka ytterligare en gång. Då visar det sig att de satt den progressiva läszonen 3mm för lågt så nu går jag i väntans tider igen... Så nu håller vi alla tummar, tår och öron för att det blir bra den här gången och jag funderar på att byta optiker för det här är inte acceptabelt. 

I slutet på juli kom frågan om att kandidera till regionen och jag tänkte, vad sjutton! Vi kör igen! Skrev ihop några rader och är nu anmäld till detta. Nu när vi ändå är inne på politik så hörde jag imorse om Novus opionionsundersökning.. Det är för mig en gåta att Socialdemokraterna faktiskt gått framåt och ligger på 29,2% efter allt som har hänt. Hur kan så många svenskar låta sig manipuleras av Stefan Löfven?!

Nästa gång det kommer ett inlägg här på bloggen hoppas jag att jag kan skriva lite mer positiva och roliga saker, eller vad tycker ni?!

Må så gott så länge så hörs vi! 
Kram på er alla!! och glöm inte att trycka på hjärtat här nere ;)
RSS 2.0