Vecka 18

Vi är inne i maj-månad och det ska njutas i fulla drag att vi går mot den gröna sköna tiden. Men iår gäller det inte mig, för det har varit en riktig skitvecka rent kroppsligt!
Veckan började med 1:a maj så den glömmer vi. Så vi går direkt på tisdagen, då var jag för till Södertull återigen för besiktning av "Peugoten" från år -65. Det är bakaxlen som aldrig går igenom. Den får en tvåa varenda gång, fast det egentligen är -5... Jag talar alltså om det där j*vla såret... Och så blev det idag igen, det togs prov på om jag har hyresgäster i bagageutrymmet. Går hem omplåstrad och klar med en sväng förbi apoteket. Väl hemma inväntades onsdagen den 3:e..
Tror ni inte att då på onsdagsförmiddagen ringde läkaren och bekräftade att hyresgästerna hade flyttat tillbaka så nu var det den där penicillinkuren igen, den som kan döda vem som helst... 3 gram om dagen, i 10 dagar.
När man äter detta så slutar allt att fungera normalt i mag- och tarmflora, så det är så att säga.. Världens "bästa" bantningskur... Nu äter jag ju inte så mycket normalt men får leva på luft nästan, för stomi och Heracellin är ingen bra kombo. Föresten, jag tror inte någon människa mår bra i magen av denna kur.
Sedan hade jag under onsdagen också det där samtalet med chefen som jag skrev om sist, och det gick bra (tror jag) och efter det var det årsmöte med Neuro och det gick geschvint. Önskar bara att det är fler som skulle vilja vara med oss där i länsförbundet då vi kan påverka en hel del. Så alltså, medlemmar SÖKER till Länsförbundet i Gävleborg.
Torsdag och snabbvisit på Tingsrätten, sen gick jag och Annika hem och gjorde lite nytta, nu gjorde kanske inte jag så mycket men Annika som ju är mina armar och ben var flitig.
På fredagen åkte jag och Emma upp till röntgen som jag hade planerat att göra så fort som möjligt, eftersom läkaren ville ha bilder på exakt hur långt in mina hyresgäster hade flyttat in, MEN... Ni som hänger med mig på fejjan såg att det sket jag i, efter 1 och en halv timmes väntan och ett väntrum utan syre men fullt med folk så gav vi upp. I mina ögon kan jag tycka att det här är ganska akut så läkaren borde kunna skriva en akut-remiss för att jag jag ska slippa gå dit och få en drop-in tid. Till saken hör ju att det var väldigt varmt och soligt här i Gävle den dagen så man ville bara UT, hade det regnat hade vi kunnat sitta där heeeeeela dagen, men nu drog vi ner på stan för att hinna med att uträtta några ärenden istället. Väl hemma så piffade vi till "tanten" med lite kulör i håret för det är också en kamp, den mot de där små grå som tittar fram så fort man vänder ryggen till. Jag vet att jag är lite fåfäng MEN jag är inte redo än för det med grått hår ;)
Skulle försöka komma i säng skaplig tid, men det gick ju så där, men i vilket fall så ringde klockan 04:45 lördagmorgon och Emma var mer lik en zombie när hon kom in.
För nu skulle vi få ordning på mig och taxin kom 06:30 för att sedan med buss komma vidare till Hälsingland och Moderaterna Gävleborgs förbundsstämma i Bergsjö. En bra och givande dag med bra grupparbeten och bra beslut. Hur jag mådde den dagen?! Dagen var lång och jag var inte speciellt kaxig, såg nog ut som en zombie jag med. När vi var åter på vår gata i stan var busschauffören Bengt så snäll och körde oss ända hem.
 
Och idag, söndag, har jag inte gjort mycket, vilat sår och sova. Emma, Magnus, Lisa, Olle och Laila kommer hit nu klockan 18 för då ska det ska planeras en resa... Vart undrar ni?! Det får ni veta sen :D  
Och ni som undrar hur veckan har gått med assistenterna sovandes här, så har det gått jättebra!! Ett bra beslut som äntligen kommit till skott och som också känns bra i efterhand, iallafall efter första veckan. 

Nu är klockan 17:00 och vi får inte skriva mer,det hinns liksom inte med... Men vi laddar för nästa vecka som vi hoppas blir lite bättre i måendet, det är nu BARA 5 dagar kvar på antibiotikakuren.

Som alltid kära vänner önskar jag er allt gott och ber er gilla inlägget :) <3 Kram på er!
RSS 2.0