En liten sak - men med stor betydelse

En liten sak med många namn och riktigt stor betydelse. Idag är det viktigare än någonsin att visa var vi hör hemma, det jag pratar om är M märket förstås. Jag började redan med nej till kärn... Nej jag bara skojade, så långt till vänster har jag aldrig varit och fladdrat. Min märkesresa började med nej till löntagarfonder, kommer ni ihåg det? 
 
 
När sossarna röstade igenom löntagarfonderna år 1983 fick man lite lätt panik. Lyckan var att vi 1991 fick en ny borglig regering med Carl Bildt i spetsen som skrotade dessa påhitt. Men det är åt det hållet sossarna vill igen - slopa vinster i välfärden, bort med friskolor, införa fastighetsskatt, införa förmögenhetskatt och att människan inte får vara sin egna tänkande invidid förutom om du är våldsam och kriminell då får du fan bete dig hur du vill, utan några påföljder! 
 
Idag är det en självklarhet för mig att alltid ha M märket på jackan, kavajen, tröjan om det så är på stan, stort eller litet möte så gott som alltid och överallt! Du får lätt igång en disskussion, till exempel på sjukhuset, där har jag nog värvat fler än en röst. En stor eloge till er som har kampanjtröjor, jackor och som är utomhus i ur och skur. Vilket av naturliga skäl inte passar mig som sitter i rullstol men jag gör så gott jag kan! Återigen, nu vinner vi valet! 
 
 
Detta blev ett kort inlägg, men ett viktigt meddelande till allmänheten. Ta hand om er i den kommande värmen! I Sverige är det växlande, från 11 grader till 30 grader på några dagar. 🤗💕
 
Kram Pia
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0