Måndag vs Torsdag

Måndag... idag Kommunfullmäktige och då ska det ske, ivigning av det nya voteringssystemet.. Som vi har väntat! Jag tror vi löste det och jag tror jag tryckte på rätt knapp. 
På kvällen var det några av oss moderater som åkte till Hudiksvall till minnesstunden för Margareta B Kjellin. Jag köpte mig en rosa ros och tände ett ljus och hade mig en minnesstund hemma. I skrivande stund, lördag, är rosen vackrare än någonsin.
 
 
 

Livet består av tvära kast för sedan var det bara att ladda om för tisdag och onsdag då det var fortsatt huvudförhandling i tingsrätten. Så när man kom hem sent på onsdagkväll var man ganska trött i huvudet. Men vi lyckades samla oss och få iväg en annons till arbetsförmedlingen, på att jag söker en heltid, en deltid och extrapersonal.. Vi byter liksom schema nu för jag behöver någon här dygnet runt, vilket jag skulle gjort för flera år sedan men sent ska syndaren vakna och här är vi alltså nu. Tyvärr kan inte några av tjejerna jobba kvar, schemat funkar tyvärr inte :(  
Så känner ni någon som vill testa nåt nytt och umgås med mig, följa med mig på mina uppdrag och upptåg.. You name it så kan ni referera till bloggen och be dem skicka in en ansökan till [email protected]
Så det som händer på torsdagen kom som ett brev på posten... Om det nu fungerar.. Skärpning PostNord.. 
 
Torsdag förmiddag, solen skiner men tyvärr är det lite kallt och snön ligger på marken. Då ringer luren och i andra ändan är min gode vän sedan 15år, Christer Björkström. Vi träffades när vi var på rehab på Frösunda i Stockholm och där fann jag en vän för livet.
Dagarna där var långa och arbetssamma, det ska ju vara så när man är på rehab, min kropp hade liksom en annan status då och på den tiden fick vi i Gävleborg åka på rehab både utomläns och utomlands vilket gjorde att vi mådde mycket bättre och fick en bättre status på kroppen, detta jobbar vi moderater för att återinföra, vi i Länsförbundet Neuro har kommit en liten bit på väg och i och med det är vi ett föregångsförbund för andra förbund i Sverige.
Under rehaben i Stockholm smet vi på kvällarna upp på SAS Radisson och drack lite vin (OM vi fick göra det?! Njaa det vet jag inte men vi tog oss friheten, vi tyckte att vi var vuxna och myndiga) 
Christer, han fyllde 70 i dagarna.. GRATTIS igen!! 
Som sagt, han ringer spontant och säger...
- Jag går här över torget i Kalmar, solen skiner från en blå himmel.. Det är varmt och vårblommorna blommar..
Och då kommer han alltså att tänka på mig. 
"För du är alltid som solen" Säger han tilll mig i telefonen, och har man inte smällt förut så gjorde jag det då. För det lyfter ju vem som helst. Det gjorde det väldigt lätt att gå på årsmöte på kvällen och det i sig gick bra. 
Jag, Lasse, Patrik och William fick fortsatt förtroende till att vara valberedning. Enligt ordförande för mötet "Världens bästa valberedning" Säger jag som ordförande/sammankallande i valberedningen, självgod.. Neee hur kan ni tro det?! Allt är lätt när man har bra människor omkring sig, jag har ju 3 ständiga sekreterare eller musketörer så det är bara att delegera. Alla heder till er boys.
Sen blev det lite mat och vin på Helt Enkelt och trevligt det hade vi verkligen.
 
Fredagen blev av någon anledning lugn... Hrmmm, vet inte varför ;P
 
Lördag och söndag nu då.. Ja då åker vi skidor, hej vad det går, utför backar och genom snåriga spår ;)
Mello då?! Inget för mig.. Jag ska kolla på kläder och skor på nätet och om det blir nåt där får ni helt enkelt se senare ;)
 
En liten uppdatering om hur veckan har varit :) Ha en fortsatt trevlig helg, sköt om er alla! 
En sak som inte ändras.. Glöm inte att lämna spår efter er här, trycka på "gilla" hjärtat osv osv ;) Kram på er!!
RSS 2.0